طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه

باقالی پلو با ماهیچه یکی از انواع غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که در میان ایرانیان از جایگاه ویژه ای برخوردار است. این غذای خوشمزه مانند غذاهایی مثل چلو گوشت ، کباب کوبیده و … از غذاهای مجلسی ایرانی محسوب می شود که برای مهمانی های خاص از آنها استفاده می شود.

مواد لازم برای باقالی پلو با ماهیچه

    • برنج 3 لیوان
    • ماهیچه گوسفند 300 گرم
    • شوید خشک 3 قاشق غذاخوری
    • باقلا سبز 1 لیوان
    • سیر 5 حبه
    • پیاز 3 عدد
    • زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
    • زردچوبه و نمک و فلفل مقدار لازم

ادامه مطلب


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها